Boğulan çocuğun karnesi sırasına bırakıldı

Boğulan çocuğun karnesi sırasına bırakıldı -Antalyada dün girdiği sulama kanalında boğulan 12 yaşındaki çocuğun alamadığı karnesi sırasına konuldu -Vanda meydana gelen depremin ardından Antalyaya gelen ve yeni bir hayata başlayan


ANTALYA (A.A) - Antalyada dün girdiği sulama kanalında boğulan 12 yaşındaki çocuğun sırasına alamadığı karnesi ve çiçekler konuldu.
     Antalyada dün girdiği sulama kanalında boğulan 12 yaşındaki Fırat Güneş için öğrenim gördüğü Şahinevler İlköğretim Okulunda tören düzenlendi. Ailesiyle birlikte 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinde Vanda meydana gelen depremin ardından kentten ayrılarak Antalyaya gelen ve yeni bir hayata başlayan Fıratın alamadığı karnesi 6-B sınıfı öğretmeni Selin Tuğba Ünsal tarafından sırasına konuldu. Arkadaşlarını ölümü nedeniyle karne sevincini yaşayamayan Fıratın sınıf arkadaşları ise sırasına çiçekler ve üzerinde Fırat seni unutmayacağız yazılı fotoğrafını koydu.
     Sınıf öğretmeni Selin Tuğba Ünsal, Fıratın depremden sonra gelmesine rağmen arkadaşlarıyla büyük bir uyum sağladığını söyledi. Fıratın sınıfında çok sevilen bir çocuk haline geldiğini anlatan Ünsal, Onun ölümüyle büyük bir şok yaşadık. Kelimeler boğazımda düğümleniyor. Ona karnesini vermeyi çok isterdim ancak olmadı. Çok üzgünüz. Sınıf arkadaşları da karne heyecanını yaşayamadı. Onu hiç unutmayacağız dedi.
     Fırat Güneşın sıra arkadaşı Rukiye Gökay ise, Fıratı çok sevdiğini ve çok iyi arkadaş olduklarını ifade etti. Gökay, Fıratın anısını her zaman yaşatacaklarını dile getirdi.
     Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesinde DSİye ait sulama kanalına giren 12 yaşındaki Fırat Güneş, 300 metre kadar suda sürüklendikten sonra vatandaşlar tarafından çıkarılmıştı. Çevreden geçen bir doktor tarafından kalp masajı ve suni teneffüs yapılan Güneş, kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Boğulan çocuğun karnesi sırasına bırakıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER