Bölgesel Amatör Lig fikstürü çekildi

Bölgesel Amatör Lig fikstürü çekildi


YOZGAT (A.A) - Bölgesel Amatör Futbol Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor Başkan Yardımcısı Nihat Künbetli, ligdeki ilk maçlarını Geredespor ile oynayacaklarını belirtti.
     Künbetli, yaptığı açıklamada, ligde 6. grupta mücadele edeceklerini ifade ederek, ilk maçlarını da sahalarında Geredespor ile yapacaklarını söyledi.
     Lige ilk hafta kendi evlerinde başlamanın bir avantaj olduğunu kaydeden Künbetli, Böyle uzun soluklu liglerde ilk maç çok önemlidir. Hatta 3-4 maç çok önemlidir. Bu maçları galibiyetle kapatırsanız kendinize olan güveniniz artar ve takım lige daha iyi konsantre olur. Bunun için sahamızda oynayacağımız Geredespor maçı çok önemli dedi.
     14 takımın mücadele ettiği 6. grupta maçların 29-30 Eylül tarihinde başlayacağını ifade eden Künbetli, şunları kaydetti:
     Takımımız şu anda Nevşehirde kampta. 5 gündür süren kampta günde iki idmanla lige hazırlanıyorlar. Kampımız 5 gün daha sürecek. Geçtiğimiz yıl aynı grupta mücadele ettiğimiz Sivas İl Özel İdarespor ile dün oynadığımız hazırlık maçında golsüz berabere kaldık. Oyuncularımızın son durumlarını görmemiz açasından bu maç iyi oldu. Yarın Niğdespor ile, Çarşamba günü de Aksarayspor ile hazırlık maçı yapıp döneneceğiz. Çalışmalarımızı Sorgunda sürdüreceğiz. Sorgunda da bir takımla sezon açılış maçı yapmayı düşünüyoruz.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Bölgesel Amatör Lig fikstürü çekildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER