Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig -44 Malatyaspor, Beyoğluspor maçı hazırlıklarını tamamladı


MALATYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş Beyoğluspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
     Kulüp Başkan Vekili Mehmet Mağden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir sezon yaşadıklarını belirterek, her takımın birinci olabileceği bir ligde mücadele verdiklerini söyledi.
     Hafta sonu oynayacakları Beyoğluspor karşılaşması öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Mağden, İnşallah istediğimiz 3 puanı alıp Malatyaya döneriz dedi.
     Yakaladıkları 4 maçlık seriyi bu haftaki maçla 5e çıkarmayı hedeflediklerini vurgulayan Mağden, Kahramanmaraşa tam kadro gideceklerini belirtti.
     Teknik direktör İsmail Tekin ve ekibine güvendiklerini dile getiren Mağden, ligin sonunda da istedikleri sonuca ulaşacaklarına inandıklarını kaydetti.
     Malatyaya yakışacak profesyonel bir takım daha kazandırmayı hedeflediklerini belirten Mağden, Bu anlamda Malatyalı sporseverlerin destekleri de bizi mutlu ediyor. Bize olan destekler gün geçtikçe artmaya başladı. Destek verenlere karşı mahcup olmamayı umut ediyoruz. Başladığımız bu yolda bizleri hedefimizden saptırmak isteyenler de çıkmaya başladı. Bu durum sadece bizleri üzer ama hedefimizden saptırmaz diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER