Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig -Malatya İl Özel İdarespor, Yurtbaşı Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı


MALATYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Malatya İl Özel İdarespor, yarın yapacağı Yurtbaşı Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.
     Malatya İl Özel İdarespor Teknik Sorumlusu İsmet Güner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta oynadıkları Kadirlispor maçını değerlendirdi.
     Zor bir deplasman yaşadıklarını ifade eden Güner, sakat olan futbolcularının yerine oynattıkları sporcuların yeterli performansı gösteremediğini belirtti. Güner, Biraz tutuk bir oyun sergiledik. Bazı futbolcularımızın performansı çok düşüktü. İster istemez bu takımın oyun düzenine, futboluna da yansıdı dedi.
     Rakip takımın taraftar coşkusunun da futbolcularını etkilediğini dile getiren Güner, hakemin penaltılarını vermediğini iddia etti. Karşılaşmada rakiplerinin üçüncü golü bulmasıyla maçı çeviremez duruma geldiklerini anlatan Güner, 3-1 mağlup olduk. Artık önümüze bakacağız. Yarın Yurtbaşı Belediyesporla erteleme maçına çıkacağız. Bizim için çok önemli bir maç. Yukarıyı hedefliyorsak bunu kesinlikle almamız gerekiyor diye konuştu.
     Güner, Yurtbaşı Belediyespor hazırlıklarını dün ve bugün yaptıkları antrenmanla tamamladıklarını dile getirdi.
     Hafta sonu 44 Malatyaspor ile karşılaşmaları olduğunu kaydeden Güner, Uğur, Tugay, Rıdvan, Salih ve Muhittinin sakat olduğunu, Yalçının da kırmızı kartı dolayısıyla oynayamayacağını söyledi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER