Boludaki zincirleme trafik kazası

Boludaki zincirleme trafik kazası -Kazada hayatını kaybeden Uzman Çavuş Bayram Kutun cenazesi Konyanın Doğanhisar ilçesinde toprağa verildi -Şehit Kutun kızı Tuğba ve oğlu Burakın, asker selamı ile babalarını uğurlaması herkesi du


KONYA (A.A) - Boludaki zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Bayram Kutun cenazesi Konyanın Doğanhisar ilçesinde toprağa verildi.
     Kutun cenazesi, ilk olarak ilçeye bağlı Karaağa beldesindeki baba evine getirildi. Burada yapılan duanın ardından Kutun Türk bayrağına sarılı tabutu, törenin yapılacağı Karaağa Mezarlığına götürüldü.
     Cuma namazından sonra Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday, mezarlık yanındaki alanda cenaze namazını kıldırdı. Şehit Kutun cenazesi omuzlara alındığında, kızı Tuğba ve oğlu Burak, asker selamı ile babalarını uğurladı.
     Şehit askerin naaşı, gözyaşları arasında belde mezarlığında toprağa verildi.
     Törene, Konya Vali Yardımcısı Hasan Karakaş, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç ile çok sayıda vatandaş ve Kutun yakınları katıldı.
     Bolu İl Jandarma Komutanlığından D-100 karayoluna çıkan Uzman Çavuş Bayram Kut (40) idaresindeki 14 BB 889 plakalı otomobil, İstanbul yönüne giden Astsubay Hilmi Erol Kuttaş yönetimindeki 06 BZ 0985 plakalı otomobille çarpışmış, Astsubay Serkan Yıldırımın kullandığı 01 Y 1401 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarpmıştı.
     Kazada yaralanan sürücü Kut ile yanında bulunan Binbaşı Bodur, çeşitli hastanelere kaldırılmış, Kut yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
    
     Muhabir : Metin Bolat / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Boludaki zincirleme trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER