Vaillant Grup Türkiye Ülke Müdürü Grosser:

Vaillant Grup Türkiye Ülke Müdürü Grosser: -Başarılı olmak için kaliteli ürünleri, kaliteli servis anlayışıyla tüketiciye sunmak şarttır


ZONGULDAK (A.A) - Vaillant Grup Türkiye Ülke Müdürü Christoph Grosser, Başarılı olmak için kaliteli ürünleri, kaliteli servis anlayışıyla tüketiciye sunmak şarttır dedi.
     Grosser, Zonguldakta Demirdöküm Yetkili Servisi açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiyede kaliteli ürünleri, kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirdiklerini söyledi.
     Demirdökümde önemli ve büyük değişimler yaşandığını aktaran Grosser, şöyle konuştu:
     Demirdöküm, Türkiye genelinde sektöründe en yaygın servis ağına sahiptir. Başarılı olmak için kaliteli ürünleri, kaliteli servis anlayışıyla tüketiciye sunmak şarttır. Demirdökümdeki değişim rüzgarından etkilenen yetkili servislerimiz, yeni servis modelini yansıtan ve tüketicilere en iyi hizmeti verecek şekilde oluşturulan hizmet anlayışının yanı sıra yeni yüzleriyle tüketicilerimizle buluşmaya devam ediyor. Kurulduğu yıldan bu yana ısıtma ve soğutma sektörünün öncüsü olan Demirdöküm, ürünleri ve satış sonrası hizmet kalitesiyle tüketicilerin beğenisini kazanan bir marka olmuştur. Demirdöküm markası çatısı altında tüketicilerimize hizmet veren yetkili satıcılarımızın çalışma standartlarını sistematik hale getirdiğimiz yeni iş modellerimizle, Türkiyeye hizmet etmek bizlere gururu veriyor.
     Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de ilin bir kömür kenti olduğunu belirterek, İlimizde kullanılan kömürü yakarken çıkardığı karbonmonoksit ve küller, şehri yaşanmaz hale getiriyor. Bu anlamda doğalgaz ilimiz için çok önemlidir. Bu nedenle doğalgaz getirme çalışmaları başladı. İnşallah 18 ay içerisinde çalışmalar bitince Zonguldakta doğalgazı kullanılır hale getireceğiz dedi.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Vaillant Grup Türkiye Ülke Müdürü Grosser: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER