Bolu Tanıtım Günleri bilgilendirme toplantısı

Bolu Tanıtım Günleri bilgilendirme toplantısı


BOLU (A.A) - Bolu Tanıtım Günleri bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Bolu Kalkınma ve Tanıtım Vakfınca 14-17 Haziran tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan Bolu Tanıtım Günleri bilgilendirme toplantısı kent merkezindeki bir iş yerinde yapıldı.
     Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şube Başkanı Özer Özcan, tanıtım günlerinde önceki yıla nazaran daha çok Bolunun tanıtımı için çalışma yapacaklarını kaydetti.
     Bu yılki etkinlikte birçok faaliyetin yapılacağını anlatan Özcan, Bolu yöresine ait halk oyunları gösterileri yapılacak. Bolulu sanatçılar sahne alacak. Bolu tarihi ile ilgili söyleşi yapılacak. Kurulacak olan stantlarda Bolu yöresine ait yemekler sergilenerek Bolunun tarihi kültürel turizm spor alanlarında tanıtımı yapılacak ifadelerini kullandı.
     Tanıtım günlerinin bir panayır havasında olmayacağını sözlerine ekleyen Özcan, Özellikle ilimizin tanıtımına önem vereceğiz. Bunun için başta aşçılarımız olmak üzere, yöresel ürünlerimiz, Mudurnu ve Göynük evleri ve mimarisi ile ilgili stantlarımızla tarihi dokumuza da vurgu yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bolu Tanıtım Günleri bilgilendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER