Bolu Belediye Başkanı Yılmaz:

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: "Bu kadar güzel insanın hayır için böyle bir çalışmayı yapması bizim göğsümüzü kabartıyor"


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bu kadar güzel insanın hayır için böyle bir çalışmayı yapması bizim göğsümüzü kabartıyor" dedi.
     Ev kadınları tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım amacıyla İzzet Baysal Caddesinde düzenlenen kermesin açılışını gerçekleştiren Yılmaz, kermesin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayarak, kermesin hayırlı olmasını diledi.
     İnsanların kendi imkanları ölçüsünde hayır yapmasının çok güzel bir şey olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bu kadar güzel insanın hayır için böyle bir çalışmayı yapması bizim göğsümüzü kabartıyor. Bizim tek isteğimiz sizler gibi insanlarımızın çoğalması ve böyle etkinliklerle ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardımcı olunmasıdır. Bizler zaten vakıf ve hayır medeniyetinden gelen insanlardan oluşmaktayız ve bu yüzden bu çalışmalarımızın da inşallah karşılığını göreceğiz. Allah kermesinizin düşündüğünüz gibi hayırlara vesile olmasını ve bol, bereketli kazanç sağlamanızı nasip etsin" diye konuştu.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER