Borçkada engelliler piknikte buluştu

Borçkada engelliler piknikte buluştu


ARTVİN (A.A) - Borçkada engelliler piknikte bir araya geldi.
     AK Parti Borçka İlçe Başkanlığınca DSİ Artvin Bölge Müdürlüğüne ait rekreasyon alanında organize edilen pikniğe, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Mehtap Şentürk, Seçim İşleri İlçe Başkanı Mustafa Kalender ile engelliler ve aileleri katıldı.
     Şentürk, burada yaptığı konuşmada, engelli bireyleri topluma kazandırmak, yaşama sevincini artırmak, hayatlarını kolaylaştırmak için bütün bireylerin yapabileceği pek çok şey olduğunu belirterek, Engelli türlerine göre yapılabilecek sosyal aktivitelerin yaygınlaştırılması, alışveriş merkezlerinin, kaldırımların, araçların, üst geçitlerin engelli kardeşlerimize uygun dizayn edilmesi, hayatlarını bir nebzede olsa kolaylaştıracaktır. Tamamen eve mahkum bir hayat süren engelli ve yakınları, sosyal yaşamdan soyutlanmış durumda dedi.
     Her insanın aynı zamanda bir engelli adayı olduğunu ifade eden Şentürk, Esas engelin zihinlerde, düşüncelerde ve vicdanlarda olduğunu unutmadan, bizim için bu özel güne katılan, güneşe hasret kalan, her türlü etkinliklerde hareket kabiliyeti kısıtlı olan bu özel kardeşlerimizin bir gününe renk katabildiysek ne mutlu bize diye konuştu.
    
     Muhabir: Bülent Atasert
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Borçkada engelliler piknikte buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER