Borçka Belediye Başkanı Küçük:

Borçka Belediye Başkanı Küçük: Sıvasız ve Boyasız Ev Kalmayacak projemiz kapsamında 22 binanın dış cephesi yenilendi


ARTVİN (A.A) - Borçka Belediye Başkanı Oral Küçük, Sıvasız ve Boyasız Ev Kalmayacak projemiz kapsamında 22 binanın dış cephesi yenilendi dedi.
     Küçük, yaptığı açıklamada, ilçede kötü bir görünüm oluşturan sıvasız ve boyasız evlerin önüne geçebilmek amacıyla 2012 yılında belediye olarak çalışma başlattıklarını anımsattı.
     Bu kapsamda ilçede 170 binanın belirlendiğini ifade eden Küçük, 170 binanın 22sinde devam eden çalışmalar, 30 Kasım 2012de kötü hava şartları nedeniyle durdurulmuştu. Yeniden başlayan çalışmalar ile sıvasız ve boyasız bina sahiplerine inşaat iskelesi, kum desteği, sıva, boya ve işçilik konusunda indirim desteğine yeniden başlandı. Sıvasız ve Boyasız Ev Kalmayacak projemiz kapsamında 22 binanın dış cephesi yenilendi diye konuştu.
     Proje ile ilçede binaların daha güzel görünüme sahip olacağını vurgulayan Küçük, şunları kaydetti:
     Diğer 148 binanın da hava şartları güzelleştiğinden dolayı çalışmalarına başladık. Belediye ve vatandaş işbirliği ile yaptığımız çalışmaların bu yılın sonuna doğru bitirmeyi hedefliyoruz. Çalışmaları 12 kişilik grup halinde toplamda 60 kişilik bir ekip yapıyor. Uygun hava şartlarında kaliteli bir şekilde binalarımız sıvalı ve boyalı olacak. Sıvasız ve boyasız bulunan ev sahiplerinin duyarlılık gösterip çalışmalarda çevre adına katkı sağlayan bina sahiplerine teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Bülent Atasert
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Borçka Belediye Başkanı Küçük: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER