Bordo

Bordo-Mavi Masaya 20 ayda 13 bin 386 kişi başvurdu


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediyesince, halkın belediyecilik hizmetlerinden daha rahat faydalanması amacı ile başlatılan Bordo-Mavi Masa uygulamasına 20 ayda 13 bin 286 kişinin başvurduğu bildirildi.
     Trabzon Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 1 Şubat 2011 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayan Bordo-Mavi Masaya, 20 aylık süre içerisinde 13 bin 386 kişinin dilekçeyle başvuruda bulunduğu belirtildi.
     Başvuruda bulunanlardan 8 bin 73 kişinin işlemlerinin tamamlandığı, 5 bin 273 vatandaşın dilekçelerinin değerlendirildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     20 aylık dönemde en çok başvuru İmar İşleri Müdürlüğüne yapıldı. İmar İşleri Müdürlüğüne işlem, istek ve şikayetler için 4 bin 465 vatandaş başvuruda bulunurken 3 bin 59 başvuru ile Zabıta Müdürlüğü ikinci sırayı aldı. Belediyeye gelen vatandaşlar Bordo Mavi Masa sayesinde başvurularını daha rahat halledebiliyor. Dilekçe ile başvuruları alınan vatandaşların istek ve şikâyetlerinin sonuçları yapılan işlemlerden sonra bizzat görevli personel tarafından aranarak haber veriliyor. Böylece vatandaşlar belediyede saatlerce beklemekten kurtuluyor.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER