Bordo

Bordo-Mavi Masaya iki yılda 27 bin 185 başvuru yapıldı


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediyesi tarafından vatandaşların sorunlarına çözüm bulunabilmesi amacıyla iki yıl önce açılan Bordo-Mavi Masaya, 27 bin 185 kişinin başvuruda bulunduğu bildirildi.
     Trabzon Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediyecilik hizmetlerinden vatandaşların daha rahat şekilde faydalanabilmesi amacıyla hayata geçirilen uygulamanın, 1 Şubat 2011 tarihinde başladığı anımsatılarak, bu süre içerisinde 12 bin 941 başvuru ile İmar İşleri Müdürlüğünün birinci, 6 bin 22 başvuru ile Zabıta Müdürlüğünün ikinci sırayı aldığı belirtildi.
     Başvuruda bulunan vatandaşlardan 24 bin 403ünün işlemlerinin tamamlandığı vurgulanan açıklamada, 2 bin 782 vatandaşın dilekçeleri değerlendiriliyor. Yaklaşık iki yıl içerisinde en çok başvuru İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne yapıldı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne işlem, istek ve şikayetler için 12 bin 941 vatandaş başvuruda bulunurken, 6 bin 22 başvuru ile Zabıta Müdürlüğü ikinci sırayı aldı denildi.
     Uygulama ile dilekçeyle başvuruları alınan vatandaşların istek ve şikayetlerinin değerlendirilmesinin ardından görevli personel tarafından bilgi verildiği, böylelikle bekleme sorununun ortadan kaldırıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER