Boydak Holding engelli çalışanlarını unutmadı

Boydak Holding engelli çalışanlarını unutmadı


KAYSERİ (A.A) - Boydak Holding yöneticileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü-nde, grup bünyesinde istihdam ettiği engelli çalışanlarıyla bir araya geldi.
     Boydak Holding Grup şirketlerinde çalışan toplam 358 engelli, üst düzey yöneticilerin katılımıyla Kayseri-deki Holding binasında birlikte yemek yedi.
     Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, burada yaptığı konuşmada, engelli çalışanlarının sosyal yönünü güçlendirerek topluma kazandırmak için her türlü desteği verdiklerini dile getirerek, Çalışanlarımız arasında bugüne kadar hiçbir zaman fark gözetmedik. Her çalışanımıza eşit davrandık. Bu bizim en önem verdiğimiz kurum kültürümüzden biridir. Sadece bugün değil, her zaman engelli çalışanlarımıza destek vermeye ve onları topluma kazandırmaya devam edeceğiz dedi.
     Boydak, ülkemizdeki bütün engellileri topluma kazandırmanın ve onların üretim yapmasını sağlayacak projeler geliştirilmesinin önemine dikkati çekerek, engelli çalışanlarının üretime ve sosyal yaşama adapte olabilmesi için insan kaynakları birimlerinin çalışmalar yaptığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Boydak Holding engelli çalışanlarını unutmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER