Bozok Üniversitesi Yozgat MYOda devir teslim

Bozok Üniversitesi Yozgat MYOda devir teslim töreni


YOZGAT (A.A) - Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Fatih Seyis, Bozok Üniversitesi Yozgat Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürlüğü görevini Doç. Dr. Zakir Taşa bıraktı.
     Devir teslim törenine Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Yumak, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreter Vekili Levent Şimşek, MYO Bölüm Başkanları ve öğretim üyeleri katıldı.
     Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, törende yaptığı konuşmada Prof. Dr. Fatih Seyisin görev yaptığı süre içerisinde Yozgat MYOnun gelişmesi için önemli hizmetlere imza attığını söyledi.
     Yeni atanan Doç. Dr. Zakir Taşa da görevinde başarılayan dileyen Uçar, Bizler için makam ve mevkiler geçicidir. Önemli olan görev yaptığımız süre içerisinde üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirebilmektir. Bundan önceki dönemlerde görev yapan arkadaşlarımız üniversitemizin en eski birimi olan meslek yüksek okulumuzun gelişmesi için elinden gelen gayreti göstermişlerdir. Meslek Yüksek okulumuzun yeni Müdürü Doç. Dr. Zakir Taş da okulumuzu bulunduğu yerden daha ileriye götürmek için çalışacaktır dedi.
     Yozgat MYO Müdürü Doç. Dr. Zakir Taş ise, meslek yüksek okulun başarısı için bütün çalışma arkadaşlarıyla beraber çaba sarf edeceğini belirterek, Bu tür idari görevler kurumlara hizmet için önemli bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirerek önemli hizmet ve başarılara imza atacağımıza inanıyorum şeklinde konuştu.
     Öte yandan, Erciyes Üniversitesine atanan Yrd. Doç. Dr. Eyyüp Ecevitten boşalan Bozok Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü görevine Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Seyfullah Türkmen atandı.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Bozok Üniversitesi Yozgat MYOda devir teslim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER