Bozüyükte Okuyorum, Çünkü insanım projesi

Bozüyükte Okuyorum, Çünkü insanım projesi -Proje kapsamında kitap okuyan öğrenci ve veliler ödüllendirildi


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Okuyorum, Çünkü İnsanım projesi kapsamında kitap okuyan öğrenci ve veliler, törenle ödüllendirildi.
     Bilecik Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törende, öğrencilere verilen karnelerin, sadece onların değil, okul idarecisi, öğretmen ve velilerin de durumunu yansıttığını bildirdi.
     Hem öğretmenlerin hem de anne ve babaların notları bulunduğunu belirten Şişman, Ne olursunuz, çocuklarımıza şiddet uygulamayın. Elbette yarıyıl tatilinde gidip top da oynayacak televizyon da izleyecek internete de girecek kitap da okuyacak. Ancak bunlar planlı ve programlı bir şekilde sizin kontrolünüzde olsun. İyiyi, doğruyu, güzeli çocuklarımıza 180 kez de olsa anlatmaktan başka çaremiz yok. Şiddetle ve azarlamakla varacağımız hiçbir yer yok dedi.
     Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük de okumanın, insanın kişisel gelişimini sağlayan en önemli etkenlerden biri olduğuna dikkati çekerek, okumanın insanın düşünce yapısını, hayal dünyasını geliştirdiğini, sözcük dağarcığını arttırdığını söyledi.
     Okumanın insana bilgi ve birikim kazandırdığına işaret eden Başıbüyük, Geçmişin elem verici olaylarını değiştirmeye gücümüz yetmese de geleceğimizi kitaplardan edindiğimiz tecrübelerle inşa ederiz. Bunların hepsini yapmak, kitaplarla ve okumayla olur. Ancak Türk milleti olarak nedense az okuyoruz diye konuştu.
     Proje çerçevesinde dereceye giren öğrenci ve velilere çeşitli hediyeler verilmesiyle sona eren törene, Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Yüzbaşı Süleyman Can, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Emniyet Müdürü Ümit Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükte Okuyorum, Çünkü insanım projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER