Bozüyükte engellilere yönelik toplantı

Bozüyükte engellilere yönelik toplantı -Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Kadın Kolları üyeleri, toplantıya katıldı


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Kadın Kollarının toplantısı yapıldı.
     Dernek binasında düzenlenen toplantıda konuşan CHP Bozüyük İlçe Başkanı Metin Torun, Türkiyeye bakıldığında engelli vatandaşların yaşayabileceği en iyi kentlerden birinin Eskişehir olduğunu söyledi.
     Bozüyükte engellilerin rahat hareket edemediğini savunan Torun, Bunun AK Partisi, CHPsi, MHPsi veya belediyesi yok. Hedefimiz, Bozüyükü Türkiyede engellilerin yaşayabildiği en iyi yer haline getirmek. 2014 yılında belediye başkanlığını kim alırsa alsın, bu noktada bizim de projelerimiz olacak dedi.
     AK Parti Bozüyük Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar da hükümetin engellilerin yaşam standardını yükseltmek için büyük adımlar attığını, ayrıca Bozüyük Belediyesinin de bu konuda çalıştığını bildirdi.
     Bilecik Görme Engelliler Derneği Başkanı Akif Biçer ise Bozüyükün her alanda çok ileride olmasına rağmen engellilerle ilgili çalışmalar konusunda çok geride kaldığını öne sürdü.
     Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneğinin kurulmasıyla büyük ilerlemeler kaydedildiğini anlatan Biçer, Engelliler söz konusu olduğunda herkesin birleşerek aradaki engelleri kaldırması gerekiyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükte engellilere yönelik toplantı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER