Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -İl Genel Meclisi Üyesi Dağlıdan Muratdere köyünde inceleme


BİLECİK (A.A) - Bilecik İl Genel Meclisi Üyesi Nail Dağlı, İl Özel İdaresi tarafından Muratdere köyünde yapılan yatırımları yerinde inceledi.
     Köy Muhtarı İsmail Kurt ile köy merkezinde yapılan kilitli beton parke taşı uygulamasını inceleyen Dağlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Genel Meclisinde alınan karar doğrultusunda Muratdere, Karaağaç ve Kapanalan köylerinde kilitli beton parke taşı çalışmalarıyla köylülerin çamurdan kurtulacağını bildirdi.
     Köylerde alt ve üst yapı çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Dağlı, hizmet noktasında köylerin mahallelere yaklaşacağını anlattı.
     Kurt da köye yapılan yatırımlardan dolayı Dağlı ve köy halkına teşekkür ederek, Köy Konağındaki çalışmaların kısa sürede bitirilerek burasının halkın hizmetine sunulacağını dile getirdi.
    
     -Mahalle muhtarı, teknolojiye ayak uydurdu
    
     (Fotoğraflı)
    
     BİLECİK (AA) - 08.09.2012 - Bozüyükte, 4 Eylül Mahallesi Muhtarı İsmail Kıranlı, kurduğu web site aracılığıyla mahalle halkının istek ve taleplerini sanal ortamda alıp takip etmeye başladı.
     Kıranlı, AA muhabirine, her geçen gün teknolojinin geliştiğini, mahalle muhtarı olarak kendisinin de teknolojiye ayak uydurduğu söyledi.
     Mahallelinin de kedisine bu konuda destek verdiğini ifade eden Kıranlı, şöyle konuştu:
     Kurduğum internet sitesiyle mahallemizi ilgilendiren duyuruları onlara sanal ortamda ulaştıracağım. Mahalleli de istek ve taleplerini sitemiz aracılığıyla yetkililere ulaştıracak. Böylelikle zaman kaybı yaşamayacağımız gibi mahallemizi ilgilendiren her konu, internet sitemizden takip edilebilecek. Bu sayede mahallemizin de tanıtımı yapmış olacağız.
     Kıranlı, www.dorteylulmuhtarligi.com adlı web sitesinin resmi olmadığını, kendi imkanlarıyla mahalleye hizmet etmek için bu siteyi kurduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER