Bozüyük Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma

Bozüyük Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği genel kurulu


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğinin olağan genel kurulunda başkanlığa Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler seçildi.
     Dernek binasında 241 üyenin oy kullandığı ve 3 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde 125 oy alan Sertler, başkanlığa seçildi. Diğer aday Hikmet Çakıroğlu 113 oy aldı.
     Sertler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tecrübeli ve genç kişilerle bir ekip kurarak derneğe ivme kazandırmayı amaçladıklarını belirterek, derneğin kentteki etkinliğini artırmak ve söz sahibi yapmak için aday olduğunu kaydetti.
     Seçimin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini anlatan Sertler, şöyle konuştu:
     Yeni bir ekibiz ve amacımız bu geç ekip ile birlikte derneğimiz bünyesindeki tecrübeli ve bilgili insanların da desteğiyle yeni bir sistem oluşturmak. Bu yeni sistemle derneğimizi lokal havasından çıkartarak gerçek işlevi olan işlemleri başlatmaktı. Bunları da taahhüt ederek sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak konferans, seminer, sempozyum ve sergi gibi etkinlikler düzenleyeceğiz. Dernek bünyesinde okuma odası ve kütüphane oluşturacağız. Başarılı öğrencilerimize derneğimiz adına burs vereceğiz. Sportif ve sanatsal aktiviteler yapacağız.
     Sertler başkanlığındaki yönetim kurulu, Celali Yılmaz, Nurcan Özçakır, Necmettin Şahan, Erdal Cingöz, Celalettin Ateş, Mesut Kocabaş, İbrahim Ülker, Ali Osman Mutlu, Ahmet Çelik, Onur Soylu, Kemal Duğan, Uğur Çelik, Sinan Aksu ve Kudret Erden oluştu.
     (BE-MA-MRS)
<< Önceki Haber Bozüyük Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER