Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Esel: KKTCye yapılan iş seyahatinde Bozüyük ve sanayisini tanıtma fırsatı bulduk


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Habib Esel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine (KKTC) yaptıkları iş seyahatinde, Bozüyük ve sanayisini tanıtma imkanı bulduklarını bildirdi.
     Esel, gazetecilere yaptığı açıklamada, üyelerinin iş imkanlarını geliştirmesi ve kapasitelerini artırması bakımından ziyaretin yararlı geçtiğini belirtti.
     KKTCde ekonomi alanında birçok yetkiliyle görüştüklerini ifade eden Esel, şunları kaydetti:
     KKTCye yapılan iş seyahatinde Bozüyük ve sanayisini tanıtma fırsatı bulduk. Seyahat sırasında üyelerimiz, KKTCnin iş ve ekonomi dünyasını temsil eden Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Kıbrıs Yatırım Geliştirme Merkezi ve Kıbrıs Sanayici ve İşadamları Derneğinin başkan ve yöneticileriyle tanışma imkanı buldu. Ayrıca birçok oda, dernek ve yatırımcı kuruluşların üyeleriyle ikili görüşme fırsatı bulduk. Ziyaretler sırasında Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve Kıbrıs Türk Sanayi Odası ile ayrı ayrı olmak üzere ikili iş birliği imkanlarının araştırılması ve geliştirilmesi amacıyla oda başkanları seviyesinde karşılıklı protokoller imzalandı. KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar ile fikir alışverişinde bulunduk.
     Esel, seyahatinde, Bozüyükün başta seramik olmak üzere kağıt, sünger, alabalık, yumurta, kablo, iplik, mobilya, radyatör, klima, şofben gibi birçok ürününün tanıtıldığı bilgisini verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER