BÜ 6ncı Spor Şenlikleri başladı

BÜ 6ncı Spor Şenlikleri başladı


YOZGAT (A.A) - Bozok Üniversitesi (BÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığı tarafından bu yıl 6ncısı düzenlenen "Spor Şenlikleri" başladı.
     Erdoğan Akdağ Yerleşkesi Spor Tesislerinde düzenlenen 6. Spor Şenlikleri spor meşalesini Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile öğrenciler tarafından yakılması ile start aldı.
     İlk müsabakanın başlama vuruşunu yapan Prof. Dr. Tamer Uçar, bu yıl altıncısı düzenelen spor şenliklerinde futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç kategorilerinde müsabakalarının yapılacağını söyledi.
     Spor şenliğini düzenlemedeki amaçlarının öğrenciler arasında birlik beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu ifade eden Uçar, şunları kaydetti:
     "Yapılacak müsabakalarda centilmenlik anlayışını öğrencilerimizin benimsemesine yardımcı olarak sporun dostluk kardeşlik olduğuna dikkat çekmektir. Şenlik kapsamında yapılacak tüm müsabakaların centilmence yapılmasını diliyorum. Eğitim-öğretimin yanında bahar aylarında hem spor şenlikleri ve hem de bahar şenlikleri öğrencilerimize dinamizm kazandırıyor. Bu tür etkinliklere aktif olarak katılan öğrencilerimizin derslerinde daha başarılı olduklarını gözlemliyoruz. Bu nedenle spor şenliklerine büyük önem veriyor, öğrencilerimizin bu tür faaliyetlerini destekliyoruz."
     Erdoğan Akdağ Yerleşkesi Spor Tesislerinde 29 Nisan-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında yapılacak.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber BÜ 6ncı Spor Şenlikleri başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER