Bucaspor, avantajı korumak istiyor

Bucaspor, avantajı korumak istiyor -Basın sözcüsü Kaynar: "Seyircimizin desteğiyle finale yükselmeyi hedefliyoruz"


İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig play-off ilk maçında deplasmanda Torku Konyasporu 1-0 mağlup eden Bucasporun basın sözcüsü Cumhur Kaynar, "Seyircimizin desteğiyle finale yükselmeyi hedefliyoruz" dedi.
     Kaynar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor deplasmanda çok önemli bir galibiyet aldıklarını ancak finale yükselmek için önlerinde 90 dakika daha olduğunu kaydetti.
     Rakiplerinin gücünü bildiklerini söyleyen Kaynar, "Biz de iyi bir takımız. Umarım rövanş maçı da istediğimiz gibi biter. İlk maçtan dolayı çok küçük bir avantajımız var. Biz ikinci müsabakaya ilk maçı düşünmeden, 0-0 gibi başlayacağız. Seyircimizin desteğiyle finale yükselmeyi hedefliyoruz" dedi.
     Kaynar, Konyada müsabaka sırasında ve sonrasında bir takım sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, "Maç sonunda maalesef takım otobüsümüz taşlandı. Otobüsümüz hasar gördü. Sporda istemediğimiz olaylar bizim başımıza geliyor. Biz İzmirde ağırladığımız tüm takımları kendimize yakışır bir şekilde küfürsüz ve şiddetsiz karşılayıp, uğurluyoruz. Biz de aynı şeyleri görmek istiyoruz. Yönetim kurulu olarak maç sonunda takımımızı alkışlayamadık. Yöneticilerimizin üstüne bile yabancı madde atıldı" diye konuştu.
     Kaynar, karşılaşmayı takip edip, kendilerine destek veren İzmir milletvekilleri Ertuğrul Günay ve Hamza Dağa da teşekkür etti.
    
     -Rövanş perşembe günü-
    
     Bucaspor ile Torku Konyaspor arasındaki rövanş karşılaşması 23 Mayıs Perşembe günü saat 21.45te Yeni Buca Stadında oynanacak. İlk maçı 1-0 kazanan Bucaspor, rakibini saf dışı bırakması durumunda daha önce 3 kez başarısız olduğu play-offta ilk kez finale yükselecek.
    
     -Deplasmandakiler kazanıyor-
    
     Bu sezon 3. kez karşılaşan iki ekibin mücadelelerinde hep deplasman takımları galip geldi.
     Ligin ilk haftasında Konyada rakibini 2-0 mağlup eden Bucaspor, İzmirdeki müsabakada Torku Konyaspora 1-0 yendi. Daha önce 2010-2011 sezonunda birlikte Süper Lige yükselen iki ekip, 2011-2012de beraber küme düşme üzüntüsü yaşamıştı.
     Bucaspor ile Torku Konyasporun liglerde oynadığı son 9 karşılaşmada Bucasporun 4, Torku Konyasporun 3 galibiyeti bulunurken, 2 müsabaka da berabere bitti.
    
     -Luiz Henriqe en değerli golünü attı-
    
     Torku Konyaspor karşısında takımının tek golünü atan Luiz Henrique hem PTT 1. Ligde hem de Bucasporda ilk golünü attı.
     Ligde 54. maçını geride bırakan tecrübeli savunma oyuncusu, geçen yıl Kasımpaşa formasıyla Adanaspor adına kendi kalesine gol atma şanssızlığı yaşamıştı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Bucaspor, avantajı korumak istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER