BUDO, Bursa

BUDO, Bursa-İstanbul seferlerine 24 Ocakta başlıyor -Kiralanan deniz otobüsü Conkbayırı, Mudanya İskelesine geldi -Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: -Başlangıçta bunun blöf olduğu söylenildi, ama bunun gerçek ol


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediyesince Bursa-İstanbul arasında deniz ulaşımının sağlanması amacıyla kurulan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesinin (BUDO) kiraladığı Conkbayırı adlı deniz otobüsü, Mudanya İskelesine geldi.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 24 Ocakta Mudanya ile İstanbulun Kabataş İskelesi arasında başlayacak ilk seferde kullanılacak deniz otobüsünde inceleme yaptı.
     Altepe, Mudanyada yaptığı açıklamada, deniz taşıtlarının çoğaldığını, toplam gemi sayılarının 4 olacağını belirtti. Bu konuda söylediklerini hayata geçirdiklerini ifade eden Altepe, Bursa halkımız ve İstanbullu dostlarımızın yoğun talebi doğrultusunda deniz otobüsü seferlerimizi başlayacağımızı belirtmiştik. Başlangıçta bunun blöf olduğu söylenildi, ama bunun gerçek olduğunu gösterdik dedi.
     Hüdavendigar, Yıldırım Beyazıt ve Nilüfer Hatun gemilerinin kendi malları olduğunu, Conkbayırını ise kiraladıklarını belirten Altepe, Bu işe ne kadar önem verdiğimizi gösterdik. İstanbul-Bursa arasında başlatacağımız seferler devam edecek. Hedefimiz kaliteli hizmet, istikrarlı ve itinalı şekilde halkımızın taşınmasıdır. Hizmette kaliteyi yakalamak istiyoruz. Mudanya-Bursa-Kabataş arasındaki seferlerimizin Bursa ve Mudanyaya büyük katkısı olacak diye konuştu.
     Altepe, geminin içindeki hizmetin de ucuz ve kaliteli olacağını belirterek, ileride, özellikle yaz aylarındaki talebe göre yeni gemi alımlarıyla deniz otobüsü filosunun sayısını artırabileceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Ömer Bilik / Mehmet Bayer / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER