Bulanıkta doktorun evinde ölü bulunması

Bulanıkta doktorun evinde ölü bulunması -Dün evinde ölü bulunan Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti biriminde görevli doktorun cenazesi memleketine uğurlandı


MUŞ (A.A) - Bulanık ilçesinde dün evinde ölü bulunan Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti biriminde görevli Dr. Coşkun Coşarın (48) cenazesi memleketine uğurlandı.
     Bulanık Devlet Hastanesi önünde yapılan törende meslektaşları, Coşar için dualar okudu. Ardından Coşarın cenazesi, uçakla memleketi İzmire gönderilmek üzere ambulansla Vana gönderildi.
     Bulanık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadrettin Arslan, yaptığı açıklamada, Dr. Coşarın ölümünden büyük üzüntü duyduklarını söyledi.
     Hastanenin Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri biriminde görev yapan arkadaşlarının dün evinde ölü olarak bulunduğunu anımsatan Arslan, şöyle konuştu:
     Dr. Coşar, dün evinde ölü olarak bulundu. Coşarın ölümü karşısında büyük üzüntü duyduk. Meslektaşları olarak Coşarı ebedi yolculuğuna uğurlamak ve son görevimizi yapmak için buradayız. Coşara Allahtan rahmet, kederli ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Coşarın ailesinin yanında olması için, Bulanık Devlet Hastanesi adına hastanenin Müdür Yardımcısı Fesih Güneşi İzmire gönderiyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Fideyil Temel / Berin Arslan Çetin
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Bulanıkta doktorun evinde ölü bulunması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER