Burdurda bayramlaşma töreni düzenlendi

Burdurda bayramlaşma töreni düzenlendi


BURDUR (A.A) - Burdurda Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.
     Belediye Konferans Salonunda düzenlenen törene Burdur Vali Vekili Bahir Altunkaya, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Hami Yıldırım, CHP Burdur milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ümit Saltaş, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatçı, Müftü Vekili Halil Taş, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Ekici, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
     Törende konuşan Vali Vekili Altunkaya, bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, saygıyı, kardeşliği, dostluğu, dayanışmayı arttıran günler olduğunu belirterek, Tüm Burdurlu vatandaşların bu bayramda da sevgi, saygı kardeşlik ve dayanışma ruhu içerisinde bağlarının güçlenmesini ve huzur, güven içinde bir bayram daha geçirmelerini temenni ediyorum. Herkesin bayramını en iyi dileklerimle kutlarım dedi.
     Altunkaya, ayrıca vatan uğruna hayatlarını feda eden şehit ve gazileri de rahmet ve şükranla andıklarını ifade etti.
     Altunkaya ve beraberindekiler, daha sonra İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı, Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi ile Burdur Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdurda bayramlaşma töreni düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER