Burdur Belediyesi Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı

Burdur Belediyesi Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı


BURDUR (A.A) - Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Ramazan ayı dolayısıyla belediye olarak gerekli hazırlıkları yaptıklarını bildirdi.
     Başkan Akkaya, Belediye Halı Sarayında düzenlediği basın toplantısında, her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan ayı etkinliklerinin pazar yerinde yapılacağını söyledi. Ramazan ayı boyunca zengin bir program hazırladıklarını ifade eden Akkaya, etkinlikler boyunca, sema gösterisi, Hacivat-Karagöz, meddah, orta oyunu gibi gösterilerin gerçekleştirileceğini bildirdi.
     Etkinliklerde halk oyunları ve konserlere de yer verileceğini belirten Akkaya, Düzenlenecek konserlerde, Erhan Güleryüz, Yılmaz Morgül, Ankaralı Coşkun, Paşa Sökmez gibi sanatçılar olacak. İkbal Gürpınar ile Maceracı programının sunucusu Murat Yeninin katılacağı sohbet ve şiir dinletileri etkinliklerimize renk katacak. Etkinlik finalinde ise Uğur Işılak yer alacak dedi.
     Etkinlik alanına kurulacak 70 satış standında yöresel ürünlerin satışa sunulacağına değinen Başkan Akkaya, Burdura kurulan eğlence parklarında ise vatandaşların eğleneceğini kaydetti.
     Burdur Belediye Salonunda Ramazan ayı boyunca 500 kişiye iftar yemeğinin verileceğini bildiren Akkaya, Belediye yetkilileri tarafından bazı mahallelere iftar yemeği dağıtımı yapılacak. On bir ayın sultanı olarak bilinen mübarek Ramazan başlıyor. Bizler Burdur Belediyesi olarak bu mübarek ayı hep birlikte idrak edecek olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Burdur Belediyesi Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER