Bursada konsomatrislerin zorla çalıştırıldığı iddiası

Bursada konsomatrislerin zorla çalıştırıldığı iddiası -Konsomatrislere zorla senet imzalatıp darp ve işkence yaparak çalıştırdıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 43 kişiden 10u tutuklandı


BURSA (A.A) - Bursada konsomatrislere zorla senet imzalatıp darp ve işkence yaparak çalıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 43 kişiden 10u tutuklandı.
     Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen aralarında bir otel sahibinin de bulunduğu 43 kişiden 10u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 10 kişi denetimli serbestlik alırken, 23 kişi ise serbest bırakıldı.
     Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğinin 8 ay 20 gün süren fiziki, teknik takip neticesinde 3 gün önce başlatılan ve Bursa merkezli İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir ile Zonguldak illerini kapsayan operasyonlar kapsamında, çok sayıda kadının darp ve işkence yapılarak gazinolarda çalıştırıldığı iddiasıyla ilgili harekete geçilmiş, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ve çevik kuvvet şube ekiplerinin de bulunduğu 300 polisin katıldığı operasyonlarda, 1i kadın 43 kişi gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Yılmaz - Volkan Bayraktar
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Bursada konsomatrislerin zorla çalıştırıldığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER