Bursada ziynet eşyası hırsızlığı

Bursada ziynet eşyası hırsızlığı -Bir iş yerinden 100 bin lira değerinde ziynet eşyası çalınmasıyla ilgili 2 kişi tutuklandı


BURSA (A.A) - Bursada, bir iş yerinden 100 bin lira değerinde ziynet eşyası çalındı. Hırsızlıkla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2si tutuklandı.
     Merkez Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesindeki bir iş yerine giren kişiler, çelik kasada bulunan 100 bin lira değerindeki zümrüt, yakut, safir gibi ziynet eşyaları ile 1 tabancayı çalarak kaçtı.
     İş yeri sahibinin ihbarı üzerine çalışma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, yaptıkları incelemede zanlıların F.Ö (20) ile U.B (17) olduğunu tespit etti.
     Çalıntı eşyaları bozdurmak için İstanbul ve Sakaryaya giden zanlıların Bursaya gelmesi üzerine harekete geçen ekipler, Osmangazi ilçesi Panayır mevkisinde zanlıların bulundukları otomobili durdurarak F.Ö, U.B ile çalıntı eşyaları bozdurmak için yardım ettiği öne sürülen H.U.Ayı (33) gözaltına aldı.
     Zanlıların Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesindeki evlerinde yapılan aramada 1 tabanca ile Ertuğrulkent Mahallesindeki bir iş yerinden çalındığı tespit edilen fotoğraf makinesi de ele geçirildi.
     F.Ö ile U.Bnin çalıntı eşyaları H.U.Anın yardımıyla Bursa, Sakarya ve İstanbuldaki 7 ayrı kuyumcuya sattıkları belirlendi.
     Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan F.Ö ile H.U.A tutuklandı. U.Bye ise yaşı 18 yaşından küçük olması nedeniyle adli kontrol cezası verildi.
    
     Muhabir: Doğukan Altınay/Harun Kaymaz
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursada ziynet eşyası hırsızlığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER