Bursada internet aracılığıyla dolandırıcılık iddiası

Bursada internet aracılığıyla dolandırıcılık iddiası -Orhaneli Tapu Müdürü Pazarın bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabını ele geçiren kişi ya da kişilerin, para ve kontör dolandırıcılığı yaptığı ileri sürüldü


BURSA (A.A) - Bursanın Orhaneli ilçesi Tapu Müdürü Adem Pazarın, sosyal paylaşım sitesindeki hesabı ele geçirilerek, para ve kontör dolandırıcılığı yapıldığı iddia edildi.
     Alınan bilgiye göre, Pazarın yaklaşık 4 aydır kullanmadığı sosyal paylaşım sitesindeki hesabını ele geçiren kişi ya da kişiler, arkadaş listesindeki 400den fazla kişiye mesaj gönderdi.
     Mesajı okuyanlardan bazıları, televizyonda bir yarışma programına katılacağını bildirerek yardım isteyen kişinin Adem Pazar olduğunu düşünerek, iletideki banka hesabı ile telefon numaralarına, para ve kontör havale etti.
     Bir arkadaşının, iki gün sonra kendisini telefonla araması sonucu durumdan haberdar olan Pazar, Orhaneli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
     Pazar, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal paylaşım sitesindeki hesabına, işlerinin yoğunluğundan dolayı yaklaşık 4 aydır girmediğini belirtti.
     Dolandırıcı ya da dolandırıcıların kısa sürede yakalanmasını temenni eden Pazar, "Yetkililere sesleniyorum. Çok kişinin canı yanmadan ya bu gibi siteleri güvence altına alsınlar ya da kapatsınlar" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Ali Kahrıman / Burak Akay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursada internet aracılığıyla dolandırıcılık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER