Bursadaki trafik kazası

Bursadaki trafik kazası -İki üniversite öğrencisinin öldüğü kazada ağır yaralanan Berkay Özer, hastanede yaşamını yitirdi -Özer ailesi, oğullarının organlarını bağışladı


YALOVA (A.A) - Bursanın Orhangazi ilçesinde iki üniversite öğrencisinin öldüğü trafik kazasında ağır yaralanan Berkay Özer (27), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri Sıla Daşdemir (22) ile Buse Karakurumun (24) öldüğü kazada ağır yaralanan ve İstanbulda özel bir hastanede tedavi altına alınan kamyonet sürücüsü Berkay Özer, beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından, bağlı olduğu yaşam ünitesinden ayrıldı.
     Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Özerin oğlu olan Berkay Özerin organlarının ailesi tarafından bağışlandığı öğrenildi.
     Berkay Özerin cenazesi, yarın merkeze bağlı Akköyde ikindi vakti kılınacak namazın ardından köy mezarlığına defnedilecek.
    
     -Kaza-
    
     Orhangazi-Yalova karayolunda, Berkay Özer idaresindeki 77 AZ 012 plakalı kamyonet, İsmail Knin (38) kullandığı kamyon ile çarpıştıktan sonra Halis Y. yönetimindeki tıra, daha sonra da bariyerlere çarpmıştı. Kamyonette bulunan Sıla Daşdemir (22) ve Buse Karakurum (24) olay yerinde yaşamını yitirmişti.
     Kazada ağır yaralanan ve kalbi duran Berkay Özer, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesi sonucu yaşama döndürülmüş, İstanbuldaki özel bir hastaneye kaldırılmıştı.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Bursadaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER