Bursadan kısa kısa

Bursadan kısa kısa -Bursa Valisi Harputtan kadın derneklerine destek


BURSA (A.A) - Bursa Valisi Şahabettin Harput, kadın derneklerinin yaptıkları ürünleri satabilmeleri için pazarlama merkezi açacaklarını söyledi.
     Ürünlü Kadınları Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği ile Orhaneli Karagözü Tanıtma, Kadınları Koruma Yaşatma ve Kalkındırma Derneğini makamında kabul eden Harput, burada yaptığı açıklamada, kadınların değişik türde yaptıkları ürünleri köylerinde sattıklarını dile getirerek, şehir merkezinde bir pazarlama merkezi kuracaklarını belirtti.
     Kurulacak pazarlama merkeziyle Bursalıların ve Bursaya gelen vatandaşların rahat alışveriş yapabileceği ortamı sağlamak istediklerini belirten Harput, Pazarlama merkezi için birkaç yer üzerinde duruyoruz. Kanberler bölgesinde tarihi bir ev var. Bu evin pazar şansını değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın oraya rahatlıkla gidebilmesi de önemli. İkinci olarak şehir merkezindeki Balibey Hanı düşünüyoruz. Üçüncü alternatif de Nilüferdeki Fatih Sultan Mehmet Bulvarıdır diye konuştu.
     Harput, pazarlama merkezini kurma amacının, kadınların ürettikleri malzemeleri ayaklarına gidip teslim almak ve onlar adına sattıktan sonra ücretini ödemek olduğunu dile getirdi.
    
     -Vali Harputtan Gemlike ziyaret
    
     Bursa Valisi Şahabettin Harput, Gemlike yeni atanan Kaymakam Cahit Işık ve Belediye Başkan Vekili Refik Yılmazı ziyaret etti.
     Harput, Gemlikin sadece Bursanın değil, limancılık, tarım, turizm ve sanayisi ile Türkiyenin en önemli ilçelerinden biri olduğunu söyledi.
     Kentsel dönüşüm çalışmaları ve ilçenin temel meselelerinin yerinde tespiti üzerine ilçeye geldiğini belirten Harput, Müşterek çalışmalar, büyük aşamalar kaydedilerek, başarıyla sürmektedir. Kentsel dönüşüm konusu tamamlandığında Gemlik sadece deprem bakımından değil, şehircilik açısından da imrenilen bir ilçe olacaktır dedi.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER