Bursadan kısa kısa

Bursadan kısa kısa -Cargillden MAGA destek


BURSA (A.A) - Cargill Fabrikası, Gemlik Mahalle Afet Gönüllüleri Derneğine (MAG), bir adet laptop ile bir adet projeksiyon cihazı hediye etti.
     Cargill fabrikası sorumlusu Cenan Cebeci, yaptığı açıklamada, firma olarak ilçe halkının yararlanması amacıyla bu cihazları derneğe hediye ettiklerini belirterek, bunu sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirdiklerini söyledi.
     Gemlik MAG sorumlusu Yusuf Yumru ise Cargillin desteğiyle büyük bir eksikliğin giderildiğini ifade ederek, Bu davranışın Gemlikteki tüm sanayi kuruluşlarına örnek olmasını diliyorum dedi.
    
     -Ortaokulda Zaman münazarası-
    
     Özel Aykent Ortaokulunda düzenlenen münazarada, 8. sınıf öğrencileri Siz mi zamanı yönetiyorsunuz, yoksa zaman mı sizi yönetiyor konusunu tartıştı.
     Öğrencilerden Tarık Taha Yılmaz, Ege Yusuf Özteber ve İbrahim Aşık, İnsan zamanı yönetir tezini, Celal Sertaslan, Sude Damar ve Ezgi Demir ise Zaman insanı yönetir görüşünü savundu.
     İnsan zamanı yönetir konusunu savunan öğrenciler, zamanın planlanması ve etkili kullanılmasıyla zamanın yönetilebileceğine dikkat çekti. Zaman insanı yönetir tezini ele alan öğrenciler ise Zamanın elimizde olmadığını, ne kadar planlı hareket etsek de zamanın bizden bağımsız olarak akıp gittiğini anlatmaya çalıştı.
     Münazaranın galibi, insanın zamanı yönettiğini savunan 8/A sınıfı öğrencileri oldu.
    
     Muhabir: Hurşit Topal / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER