Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe: - Ulaşımdan çevreye, spordan, tarihi ve kültürel mirasa kadar her alanda kırılan hizmet rekorlarıyla Bursa altın çağını yaşıyor


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ulaşımdan çevreye, spordan, tarihi ve kültürel mirasa kadar her alanda kırılan hizmet rekorlarıyla Bursa altın çağını yaşıyor dedi.
     Genç Sanayici İşadamları ve Yönetici Derneği (GESİAD) tarafından düzenlenen yemekte konuşan Altepe, tüm kamu kurumları, iş adamları, meslek odaları, ilçe belediyeleri ve sivil toplum örgütleri ile koordinasyon içinde çalıştıklarını, bu sayede yıllardır konuşan hizmetlerin bu dönemde bir bir hayata geçtiğini söyledi.
     Altepe, geride kalan 3,5 yılda Büyükşehir Belediye tarihinin hizmet rekorlarının kırıldığını, 3,5 yıl içerisinde 345 kilometre yeni yol açma ve genişletme, 26,5 kilometre raylı sistem yapıldığını vurgulayarak, Tarihi ve kültürel miras alanında bugüne kadar 11 proje gerçekleşirken, biz 151 projeyle sadece Türkiyeye değil dünyaya örnek koruma geldik. Bugüne kadar belediyeler tarafından 22 spor tesisi yapılırken, biz dönem sonuna kadar 100ün üzerinde spor tesisini Bursaya kazandırmış olacağız. Tüm bu çalışmalarla Bursa hizmet açısından altın çağını yaşıyor şeklinde konuştu.
     Başkan Altepe, gecenin sonunda GESİADın yeni üyelerine rozetlerini taktı.
    
     Muhabir: Tarık Üzgün
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER