Bursagaz Memnuniyet Araştırma Projesini tamamladı

Bursagaz Memnuniyet Araştırma Projesini tamamladı


BURSA (A.A) - Bursagaz, her sene tüm müşterilerinin ve iletişimde bulunduğu paydaşlarının memnuniyet düzeyini ölçümlemek amacıyla başlattığı Memnuniyet Araştırma Projesini tamamladı.
     Bursagazdan yapılan açıklamada, Bursagaz her sene gerçekleştirdiği evsel müşteri memnuniyeti, sanayi müşteri memnuniyeti ve toplumsal fayda anket çalışmalarının bu seneki bölümünü özel bir uygulama yazılımı ile gerçekleştirdi.
     Projenin ekip liderliğini yürüten Bursagaz Bilgi Teknolojileri Müdürü Mehmet Ensari, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, anket kapsamında müşterilerin abonelik, sözleşme, acil 187, ana kumanda, çağrı merkezi, çözüm noktası ve iç tesisat gibi hizmetlerle ilgili aranarak memnuniyet düzeyinin ölçüldüğünü belirtti.
     Müşterilerle sürekli iletişim halinde olunmanın, başarıya ulaşmada birinci faktör olduğunu dile getiren Ensari, Kuruluşumuzdan bugüne kadar müşteri merkezli çalışan bir kurum olduk. Öncelikli hedeflerimiz arasında her zaman müşterilerimizin memnuniyeti yer aldı. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz müşteri memnuniyeti anketi ile paydaşlarımızın firmamız hakkında düşüncelerini, beklentilerini ölçerek atacağımız adımların daha sağlam olmasını amaçladık dedi.
     Anket çalışmasının Bursagaz tarafından oluşturulan özel bir yazılım aracılığıyla yapıldığını belirten Ensari, bu sayede anket sorularını cevaplayan kullanıcıların daha az zaman kaybettiğini vurguladı.
     Ensari, anket çalışması kapsamında 15 bin 321 kişi ile telefonla görüşüldüğünü ve müşterilerin mevcut çağrı hattı menüsünün daha anlaşılır olmasını talep ettiklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursagaz Memnuniyet Araştırma Projesini tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER