Bursasporda Olağan Genel Kurul süreci

Bursasporda Olağan Genel Kurul süreci -Başkan adayı Yıldız, hazirun listelerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla adliyeye gelerek tespit davası açtı -4. Asliye Hukuk Mahkemesi hakimi ve beraberindeki heyet, inceleme yapmak için Özlüce


BURSA (A.A) - Bursasporun yarın gerçekleştirilecek genel kurulu öncesinde, başkan adaylarından Cevdet Yıldız, hazirun listelerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla adliyeye gelerek tespit davası açtı. 4. Asliye Hukuk Mahkemesi hakimi ve beraberindeki heyet, inceleme yapmak için Bursasporun Özlüce Tesislerine gitti.
     Bursasporun, Atatürk Spor Salonunda yarın yapılacak 48inci olağan genel kurulu öncesi, Bursa Adalet Sarayına gelen başkan adaylarından Cevdet Yıldız, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hazirun listesinde usulsüzlük yapıldığını öne sürerek, bununla ilgili mahkemeye başvurduğunu belirtti.
     4. Asliye Hukuk Mahkemesi hakimi ve beraberindeki heyet ile Özlücedeki Bursaspor tesislerine tespite gideceklerini ifade eden Yıldız, şunları söyledi:
     Bizim iddiamıza göre 3 bine yakın üye, hazirun listesinde yer almıyor. 2 bine yakın üyenin de üyelikleri genel kurulca onaylanmadığı halde hazirun listesinde bulunuyor. Dolayısıyla hazirun listesi üzerinde usulsüzlük var. Biz buna itiraz ediyoruz. Mahkemenin bunu tespit etmesi için dava açtık. Tespitin sonunda yapılacak yeni hazirun listesinde bütün üyelere duyurulması açısından da belli bir süre genel kurulun ertelenmesini istiyoruz.
     Bugün mahkeme bir karar verirse genel kurulun ertelenebileceğini de dile getiren Yıldız, şöyle devam etti:
     Bu erteleme genel kurul saatinde bile olabilir. Geç kalınmış bir şey yok. Önemli olan Bursasporun olağan genel kurulunda, gerçek hazirun listesinde olan arkadaşların hazır olması, doğrunun ortaya çıkmasıdır. Biz Bursaspor açısından bunun daha faydalı olduğuna inandığımız için bu itirazı yaptık. Sonuçlarını hep beraber göreceğiz.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursasporda Olağan Genel Kurul süreci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER