Bursaspor Kulübünden yazılı açıklama

Bursaspor Kulübünden yazılı açıklama -Bursaspor Kulübü: Bursasporun hakem camiasından ve Merkez Hakem Kurulundan (MHK) tek beklentisi, sadece ve sadece adil yönetim anlayışıdır


BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü, Bursasporun hakem camiasından ve Merkez Hakem Kurulundan (MHK) tek beklentisi, sadece ve sadece adil yönetim anlayışıdır ifadesini kullandı.
     Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yapılan yazılı açıklamada, son haftalarda yaşanan hakem hataları ve sonrasında oluşturulmaya çalışılan gündem nedeniyle bir değerlendirme yapma zorunluluğu ortaya çıktığı belirtildi.
     Bursasporun sürecin en başından beri tavrını net bir şekilde ortaya koyduğunun bildirildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Ligde son viraja girilirken ve tansiyon yükselmeye başlamışken, futbol ailesinin bütün kişi ve kurumlarını daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Bir hafta lehte, diğer hafta aleyhte yapılan hataların ardından tartışmayı medya üzerinden alevlendirerek, bir sonraki maçta avantaj elde etme çabası doğru bir yöntem değildir. Özellikle son iki sezon hakem hataları sonrası canı yanan kulüplerinin başında yer alan kulübümüzün tavrı nettir. Bursasporun hakem camiasından ve Merkez Hakem Kurulundan (MHK) tek beklentisi, sadece ve sadece adil yönetim anlayışıdır. Bu doğrultuda hafta sonunda oynayacağımız karşılaşma başta olmak üzere lig sonuna kadar bütün maçlarımızda gerek hakem atamaları konusunda gerek ise hakem kararlarının arkasında başka hesaplar görmek istemediğimizi belirtiyor, mücadelenin adil bir şekilde saha içinde başlayıp bitmesi gerekliliğini vurguluyoruz.
     MHK-kulüpler-medya üçgeninde bazı çevrelerce yaratılmaya çalışılan kaos ortamındaki gelişmeleri dikkatle takip ettiğimizi ve herhangi bir haksızlık halinde sesimizi daha da yükseltmekten çekinmeyeceğimizi kamuoyu ile paylaşırız.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübünden yazılı açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER