Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu -CHP Bursa Milletvekili Tayan: -"İlk söylenen ifadelere göre, aşağı yukarı yarım saati aşkın bir süre kalbi durmuş. Hastanede masaj yaparak kalbini çalıştırmışlar. Şu anda yoğun bakımda


BURSA (A.A) - CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının rahatsızlanmasına ilişkin, "İlk söylenen ifadelere göre, aşağı yukarı yarım saati aşkın bir süre kalbi durmuş. Hastanede masaj yaparak kalbini çalıştırmışlar. Şu anda yoğun bakımda" dedi.
     Tayan, Yazıcının sağlık durumuyla ilgili bilgi almak üzere geldiği Bursa Acıbadem Hastanesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı ekibin dün deplasmanda Orduspor ile oynadığı karşılaşmanın, onda stres ve yorgunluğa neden olduğunu söyledi.
     Yazıcının, maçtaki stres ve yol yorgunluğunun ardından uçakta sağlık sorunu yaşadığı ve Bursaya geldikten sonra hastaneye kaldırıldığı bilgisini veren Tayan, şöyle konuştu:
     "İlk söylenen ifadelere göre, aşağı yukarı yarım saati aşkın bir süre kalbi durmuş. Hastanede masaj yaparak kalbini çalıştırmışlar. Şu anda yoğun bakımda. Doktorları fazla bir şey söylemiyor. Allahtan ümit kesilmez. Mutlaka bunu da atlatacaktır. Çünkü son 3 ayda 2-3 kalp krizi, kalp spazmı geçirdi. Doktorların, istirahat etmesi, özellikle maç heyecanı ve stresinden uzak kalması gerektiğine dair ikazlarına rağmen Bursaspor sevdasından dolayı bu sevgi seli ve stresten uzak duramadı. Yoğun bakımda gerekenler yapılıyor. Allahtan yardım diliyorum. İnşallah iyileşecek, sağlığına kavuşacaktır."
     Yazıcı, dün Bursasporun deplasmanda Ordusporu 4-2 yendiği maç sonrası takımla beraber özel uçakla Bursaya gelmişti. Bazı kulüp yöneticileri ve arkadaşlarıyla Kültürparktaki bir çay bahçesine giden Yazıcı, burada fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER