Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu -Eski Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: -"Şu anda durumu kritik, sıkıntılı. Dua edelim"


BURSA (A.A) - Eski Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcının sağlık durumuna ilişkin, "Şu anda durumu kritik, sıkıntılı. Dua edelim" dedi.
     Bursa Acıbadem Hastanesine gelerek Yazıcının ailesiyle görüşen Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayı Portekizde bulunduğu sırada öğrendiğini ve programını yarıda kesip Türkiyeye döndüğünü söyledi.
     Sağlam, Yazıcının oğlu ile eşine "geçmiş olsun" dileklerini ilettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
     "Sağlık durumuyla ilgili doktorlar gerekli açıklamayı yapıyor. Şu anda hepimizin yapması gereken en güzel iş, Sayın Başkanımız için dua etmek. Kendisiyle büyük sıkıntıları hep beraber yaşadık. İyi günde, kötü günde birbirimize destek olduk. Bugün tabii Sayın Başkan daha büyük bir sıkıntıyla baş başa. Güçlü yapısıyla yaşadığı bütün sıkıntıların üstesinden gelmesini bildi. Şu anda durumu kritik, sıkıntılı. Dua edelim. Yüce Rabbim her şeyin en iyisini bilir. Onun, başımıza getirdiği her şey tabii ki kabulümüz. Allah büyüktür. Allah, Başkanımıza şifalar versin. Güçlü yapısıyla bu sıkıntıyı aşmasını bekliyoruz."
    
     Muhabir: Harun Kaymaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER