Bursaspor puanları 1

Bursaspor puanları 1-1 topluyor -Yeşil-beyazlı takım, Spor Toto Süper Ligde son 4 maçın 3ünü 1-1lik skorlarla bitirdi -Son galibiyetini 4-1lik skorla Kardemir Karabükspor karşısında alan Bursaspor, Fenerbahçe ile de 1-1 beraber


BURSA (A.A) - Vedat Yücebaş - Spor Toto Süper Ligde bu sezon bir türlü istediği performansı yakalayamayan Bursaspor, art arda oynadığı 4ncü maçından da beraberlikle ayrıldı.
     Lige Kayserisporu deplasmanda 1-0 yenerek iyi bir başlangıç yapan ve taraftarlarını umutlandıran yeşil-beyazlı takım, bir sonraki hafta son yıllarda şansının tutmadığı İstanbul Büyükşehir Belediyesine sahasında 1-0 yenilerek bu umutları boşa çıkardı.
     Galatasaray ile ligin 3. haftasında deplasmanda oynayan Bursaspor, iyi oynamasına karşın sahadan 3-2 yenik ayrıldı. 4. hafta Kardemir Karabüksporu konuk eden Bursaspor, 4-1lik skorla toparlanma sinyali verdi.
    
     -Beraberlik serisi-
    
     Kardemir Karabükspor galibiyetinin ardından Bursaspor, beraberlikler açısından bir istikrar yakaladı.
     Sanica Boru Elazığspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlılar, sahasındaki Gaziantepspor maçında da aynı skoru aldı ve 1 puana razı oldu.
     Sivasspor deplasmanına ligin 7. haftasında konuk olan Bursaspor, maça iyi başladı ve rakibi karşısında 2-0lık skora ulaştı. Ancak yeşil-beyazlı takım son bu üstünlüğünü 90 dakika koruyamadı ve son 10 dakikada yediği 2 golle maçın 2-2 bitmesine engel olamadı.
     Son olarak Fenerbahçeyi konuk eden Bursaspor, bu sezon en kalabalık seyirci topluluğunu arkasına almasına karşın 90 dakikayı istediği skorla bitiremedi. Maçta 1-0 öne geçmesine karşın kalesini gole kapatamayan yeşil-beyazlı takım, 90 dakika sonunda 1-1lik skora razı oldu.
     Ligde geride kalan 8 maçta 2 galibiyet 2 de yenilgi alan Bursaspor, tamamı son 4 haftada olmak üzere 3ü 1-1 biten 4 maçtan 1er puan alarak beraberlik istikrarını sürdürdü.
    
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Bursaspor puanları 1 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER