Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 74. yılında, Bursa, Çanakkale, Balıkesir ve Yalovada anıldı (Fotoğraflı - Görüntülü)


BURSA (A.A) - Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 74. yılında, Bursa, Çanakkale, Balıkesir ve Yalovada düzenlenen törenlerle anıldı.
     Bursa Heykeldeki törende, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunduğu törene, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Jandarma Bölge ve Bursa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ile daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    
     -Balıkesir
    
     Balıkesirde Atatürk Parkı yakınındaki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan törende, İstiklal Marşının okunmasıyla Türk bayrağı göndere çekilerek yarıya indirildi.
     Törene, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir Okullar ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Fahri Kır, Belediye Başkanı İsmail Ok ile daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    
     -Çanakkale
    
     Cumhuriyet Meydanındaki törende, Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşının okunduğu törene, Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner ile daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    
     -Yalova
    
     Cumhuriyet Meydanındaki törene, Vali Esengül Civelek, Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Meftun Durman, parti temsilcileri, il yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
     Protokol üyeleri, Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından halk eğitim merkezine geçerek Atatürkü anma programına katıldı.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER