Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -CHP Kırklareli Milletvekili Kesimoğlu: -Atatürkü ve devrimlerini yaşatma kararlılığımız sürecek


KIRKLARELİ (A.A) - CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, Atatürkü ve devrimlerini yaşatma kararlılıklarının süreceğini belirtti.
     Kesimoğlu, Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Mustafa Kemal Atatürkün ölümünün 74. yılında saygı, sevgi ve büyük bir özlemle anıldığını bildirdi.
     Bağımsızlık ve çağdaşlık savaşçısı olacak, bu ulusu köle yapmaya ve bu ülkeyi bölmeye çalışanlara 90 yıl önce verdiği cevabı vermeye devam edeceklerini ifade eden Kesimoğlu, şunları kaydetti:
     Atatürkün çocukları nasıl 29 Ekimde en büyük bayramına sahip çıktıysa, her 10 Kasımda da Atasına olan bağını yeniden haykırmayı bilecek ve gerekirse, onu yüreklerinden silmek isteyenlere de bu bağın asla koparılamayacağını gösterecektir. Onu yüreklerden silmek isteyenler, bunun için çabaladıkça o bağ daha da güçlenecek çağdaşlık yolunda Atamızın izinden yürüme kararlılığımız daha da bilenecektir. Bu düşüncelerle Büyük Önderimizi bir kez daha saygı ve özlemle anıyoruz. Atatürkü ve devrimlerini yaşatma kararlılığımız sürecek.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER