Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -GAÜN ve Özel Sanko Okullarında anma töreni düzenlendi


GAZİANTEP (A.A) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün vefatının 74.yılı dolayısıyla Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve Özel Sanko Okullarında tören düzenlendi.
     GAÜNden yapılan açıklamaya göre, anma programında ilk olarak Atatürk konulu kısa film gösterildi. GAÜN Rektörü Yavuz Coşkun, buradaki konuşmasında, Atatürkün sadece asker hüviyetiyle değil, geleceğe bakışı, entelektüel kapasitesi ve ileriyi gören bir devlet adamı olduğuna işaret etti. Anma programına, akademik personelin yanı sıra öğrenciler de katıldı.
    
     -Özel Sanko Okullarında anma programı
    
     Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıldönümü dolayısıyla Özel Sanko Okullarında anma programı düzenlendi.
     Sankodan yapılan açıklamaya göre, Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezinde yapılan törene, öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı.
     Törende konuşan Özel Sanko Okulları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tilfarlıgil, 10 Kasımın matem günü olmaktan çıkartılarak Mustafa Kemal Atatürkün bıraktığı eserlerin zenginleşmesine ve yeni nesillere daha iyi anlatılmasına vesile olması gerektiğini kaydetti.
     Programın son bölümünde öğrenciler Atatürkün sevdiği şarkıları seslendirdi.
    
     Muhabir: Gaziantep
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER