Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -Eskişehirde, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon düzenledi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon verdi.
     Bir otelde gerçekleşen etkinlikte, Vali Koçdemir ve eşi Cennet Koçdemir ile Garnizon Komutanı Korgeneral Abidin Ünal ve eşi Leyla Ünal davetlileri kapıda karşıladı.
     Resepsiyona, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can, CHP Eskişehir milletvekilleri Süheyl Batum ve Kazım Kurt, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, İl Jandarma Komutanı Feyzullah Günal, bazı siyasi partilerin il başkanları, daire müdürleri, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.
     Koçdemir, yaptığı açıklamada, 30 Ağustosta vatandaşların, binalarını bayraklarla süsleyerek ve törenlere katılarak, birlik ve beraberlik mesajı verdiğini kaydetti.
     Bu konuda kent halkına teşekkür eden Koçdemir, Milletimize bugünkünden daha güzel ve Büyük Atatürkün gösterdiği hedefe daha da yaklaştığımız nice 30 ağustoslar diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER