Büyükerşen, Sivrihisar ilçesinde muhtarlarla buluştu

Büyükerşen, Sivrihisar ilçesinde muhtarlarla buluştu


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Sivrihisar ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.
     CHP Sivrihisar İlçe Başkanlığınca Belediye Düğün Salonunda düzenlenen toplantıya, CHP Eskişehir milletvekilleri Süheyl Batum ve Kazım Kurt, Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Erman Gölet, CHP Parti Meclis Üyesi Gaye Usluer, Sivrihisar Belediye Başkanı Fikret Arslan, CHP Sivrihisar İlçe Başkanı Hülya Aydın Cesur, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
     Büyükerşen, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
     "İktidar, Büyükşehir Yasası ile bugüne kadar sandıkta kazanamadığı yerleri ufak hesaplar yaparak kazanmanın peşinde. Köyleri şehir yapacağız diye sizden oy istemektedirler. Köylü milletin efendisidir diyen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi büyük bir çınardır. Cumhuriyetimizin ve Türkiyenin teminatı olan bu çınara bundan böyle daha çok sahip çıkmamız gerekmektedir."
     Toplantının ardından Büyükerşen ve beraberindekiler, ilçedeki bir otelin açılışını yaptı. Oteli gezen Büyürerşen, Sivrihisarda böylesine modern bir binayı görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
     Daha sonra Arslanı makamında ziyaret eden Büyükerşen, esnaf gezisi de yaptı.
    
     Muhabir: Aydoğan Altın
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Büyükerşen, Sivrihisar ilçesinde muhtarlarla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER