Büyükkılıç, Kimse Yok Munun iftarına katıldı

Büyükkılıç, Kimse Yok Munun iftarına katıldı


KAYSERİ (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği-nin Kocasinan Yeşil Mahallede kurulan çadırında her gün bir hayırseverce verilen geleneksel iftar yemeğinin konuğu olan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, toplumsal yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma ile beraberliğin en güzel örneğini gerçekleştiren ve bu birlikteliği sağlayanları gönülden kutladığını söyledi.
     Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şube Başkanı Abdurrahman Haskaraman ile birlikte iftar çadırına gelen vatandaşlara yemek dağıtımı yapan Büyükkılıç, Kimse Yok Mu Derneği kısa sürede değil ülkemizin, tüm dünyanın yardımlaşma ve paylaşma merkezi haline geldi. Yaptığı yardım çalışmalarını üç kıtada görmekteyiz. Nerede aç ve açıkta birileri var ise hiçbir ayrım göstermeden Kimse Yok Mu Derneğimiz hemen her şeyi ile orada yardıma koşmakta. Bundan dolayı da kendilerini kutluyorum. Bugün de yine bu derneğimizin her gün bir hayırseverce karşılanan ve yaklaşık bin kişiye verilen iftar yemeğinde beraberiz. İftar çadırları aynı mahallede ve bölgede yaşayan insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliğe vesile olmakta. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneğini sergilemekte dedi.
     Kurulan iftar masalarını tek tek dolaşarak vatandaşlar ile sohbet eden ve bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Memduh Büyükkılıç, daha sonra Seyyid Burhaneddin Tirmizi Türbesi alanında yer alan Kalem Kırdı Camisinde Kadir Gecesi programına iştirak etti.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Büyükkılıç, Kimse Yok Munun iftarına katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER