Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaza ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaza ziyaret


ADANA (A.A) - Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen ve Yumurtalık Platformu Başkanı Fethi Beşlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmazı ziyaret etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Aldırmaz, göreve geldiği günden beri Adanayı Ortak Akıl ile yönettiklerini anlatarak Yumurtalıkta da birlik ve beraberliğin bu şekilde sağlanmış olduğunu belirtti.
     Aldırmaz, partilerin siyasetçiler açısından önemli olduğunu belirterek, bunların bir gaye etrafında toplanmalarının daha gerekli olduğunu kaydederek şu ifadeleri kullandı:
     Ortak Akıl Ortak Başarı dediğimiz de budur. Biz de belediye meclisinde Adanaya hizmet noktasında tüm partilerle ortak hareket ediyor ve önemli hizmetler yapıyoruz. Meclis üyelerimize bu vesile ile teşekkür ediyorum. Yumurtalık tarih ve turizm açısından çok önemli bir merkez. Ömer Çelikin Kültür ve Turizm Bakanı olması da Adana için bir şanstır. Ayrıca, Adana ile Yumurtalık arasındaki mesafeyi 40 kilometreye düşürecek yol çalışmalarımızı da sürdürüyoruz.
     Erişmen ise öncelikle Yumurtalıkta bulunan Eros mozaikleriyle ilgili bilgi vererek, şöyle devam etti:
     Yumurtalıkta çıkan Atlı Eros mozaiğinin Gaziantepteki Çingene Kızı mozaiğinden çok daha değerli. Yumurtalıkta dünya çapında iki mozaik bulundu ve restorasyonu yapılıyor. Sayın Bakanımız Ömer Çelikin de bu çalışmalara destek vereceğine inanıyoruz. Böylece bu eserler Türkiyeye kazandırılacak. Sizin de desteğinizi bekliyoruz.
     Beşlioğlu da Yumurtalıkın su sorununun çözümü için Aldırmazda destek beklediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaza ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER