Büyükşehir Belediye Başkanı Özhasekiye ziyaretler

Büyükşehir Belediye Başkanı Özhasekiye ziyaretler


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, çeşitli kurum ile sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini kabul etti.
     Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Öğrenci Konseyi Başkanı Ayten Tarcan ve beraberindeki öğrencilerle makamında görüşen Özhaseki, öğrenci konseyinin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
     Öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunan Özhaseki, öğrencilik yıllarının farkındalık yaratmak için en uygun zaman olduğunu söyledi.
     Zamanın hızla akıp geçtiğine dikkati çeken Özhaseki, Hayata atılmadan önce kendinizi en iyi şekilde yetiştirmeniz gerekiyor. Sizin kendinizi yetiştirmeniz, geliştirmeniz için en uygun zaman şu an. Hayatınızın en önemli vaktinde olduğunuzun farkında olun. Bu zamanı iyi değerlendirin dedi.
     Konsey Başkanı Tarcan ise Başkan Özhasekiye hayata geçirdikleri Yarının Liderleri projesi hakkında bilgi verdi.
     Proje Koordinatörü Mahmut Sami Sakada projelerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklendiğini belirterek, bu proje ile yarının liderlerini tespit ederek, onların önünü açabilmeyi amaçladıklarını dile getirdi.
     Otobüsçüler Esnafı Odası Başkanı Ali Aslan ise, yeni yönetimi ile birlikte Başkan Özhasekiyi ziyaret etti.
     Amaçlarının şehre hizmet etmek olduğunu ifade eden Aslan, Belediye bizim, şehir bizim, belediye başkanı bizim. İşimiz şehre hizmet etmek diye konuştu.
     Yeni yönetimi tebrik eden Başkan Özhaseki, konuklarıyla bir süre görüş alışverişinde bulundu. Başkan Özhasekinin son ziyaretçisi ise Kayseri DSİ Bölge Müdürlüğü görevine atanan Hayrullah Coşkun oldu. Özhaseki, yeni görevinde Coşkuna başarılar diledi.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Özhasekiye ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER