Büyükşehir Belediyesinden şehit ailesine ev

Büyükşehir Belediyesinden şehit ailesine ev


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehit er Mustafa Aydının ailesine ev hediye etti.
     Siirtin Eruh ilçesine bağlı Görendoruk köyünde haziran ayında şehit olan Mustafa Aydının Yahyalı ilçesindeki ailesine verilen evin tapu teslim törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Ahmet Öksüzkaya ve Yaşar Karayel, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Yahyalı Kaymakamı Ziya Polat, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Mehmet Araç, Yahyalı Müftüsü Ahmet İnciler, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Abdullah Kılınç ve şehidin yakınları katıldı.
     Mehmet Özhaseki, burada yaptığı konuşmada şehit ailelerinin yanında olmaya gayret gösterdiklerini, onların acılarını paylaşmak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Biz Kayseride birbirimize sahip çıkıyoruz. Farklı partilerimiz, derneklerimiz, kurumlarımız, kuruluşlarımız var ama nihayette hepimiz aynıyız. İnşallah Türkiyenin 81 vilayetinde de böyle olur. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm şehit ailelerimize birer ev vermeye gayret ediyoruz. 200 civarında şehit ailemiz var. Hepsine de anahtarlarını teslim etmeye gayret ettik. İnşallah bizim bu hareketimiz 80 vilayete örnek olur. O yavrulara sahip çıkarlar. Bizim bu hediyemiz o yavrularımızın döktüğü kanın bir damlasının bile bedeli değil. Türkiyede herkes özelikle de yerel yönetimler bunun farkında olsunlar. Bu örneği görsünler. En basit işlerin peşinde koşanlar, lüzumsuz bir takım işlere para dökenler, bütçelerini sağa sola çar çur edenler biraz kendilerine gelsinler.
     Şehit er Mustafa Aydının babası Mehmet Aydın da Başkan Özhasekiye teşekkür ederek, Bizi düşünmüş olmanızdan dolayı teşekkür ederim. Bu yardımın manevi değeri maddi değerinden büyük. Allah sizlerden razı olsun dedi.
     Özhaseki, Kayserideki Beyazşehir TOKİ konutlarında tahsis edilen evin tapusunu ve anahtarını şehit babası Mehmet Aydına verdi.
    
     Muhabir: Hacıbaba Lale / Yemliha Kurt
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinden şehit ailesine ev Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER