Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaza ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaza ziyaret


ADANA (A.A) - İzmir Adanalılar Güçbirliği Vakfı Başkanı Arif Kayakşuun, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazı ziyaret ettiği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakuş, dernek 2. Başkanı Sema Çuhadaroğlu ve dernek yöneticileriyle Zihni Aldırmazı makamında ziyaret etti.
     Karakuş, 12 Ocakta İzmirde Kurtuluş Balosu düzenlediklerini ve İzmirdeki Adanalıları bir araya getirdiklerini belirterek, Sayın başkanımız da bizi yalnız bırakmadı. İzmire gelerek gecemize katıldı, bize güç verdi. Bize sunduğunuz katkı için teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda olacağınıza eminiz. Amacımız Adanalılara ve Adanaya hizmettir. Bundan sonra daha iyisini yapmaya çalışacağız ifadelerini kullandı.
     Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da derneğin her zaman yanında olduklarını kaydetti.
     Dernek yönetiminde hanımların olmasının önemine dikkat çeken Aldırmaz, Hanımlarla yola çıkmışsınız. Bu çok güzel. Çünkü hanımların destek görmediği hiçbir şey başarılı olamaz. Nisan ayında Portakal Çiçeği Festivali yapıyoruz. Sonbaharda da Altın Koza Film Festivalimiz var. Sizleri aramızda görmek isteriz. Ayrıca bundan sonraki etkinliklerinizde de yanınızda olacağım ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaza ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER