MHP Grup Başkanvekili Vural:

MHP Grup Başkanvekili Vural: -Bu millet ruhundan kopartılmak isteniyor


İZMİR (A.A) - MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, terör konusunda izlenen politikayla milletin ruhundan kopartılmak istendiğini ileri sürdü.
     Vural, partisinin İzmir il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiyenin, herkesin sorumluluk alması gereken bir süreçten geçtiğini ifade etti.
     Hükümetin, terör konusunda teslimiyet içerisinde olduğunu öne süren Vural, şu görüşleri dile getirdi:
     Bu millet ruhundan kopartılmak isteniyor. Adeta ruhsuz, kimliksiz bir millet oluşturulmak isteniyor. Oyun budur. Geldiğimiz bu noktada 3 PKK yöneticisinin cenaze törenini samimiyet testi olarak sunanlara sesleniyorum, bugün asıl utanması gereken sizlersiniz. Dün aileler, PKKlı terörist oğullarının cesetlerini bile alamıyorken, bugün Doğu ve Güneydoğudaki insanları PKKnın destekçesi konumuna düşürdünüz. Dün bitmiş PKKyı canlandırdınız, PKKyı Kürt kökenli insanların temsilcisi konumuna getirdiniz. Terör bitmiyor diye milleti acz içinde bıraktınız. O tabloda şehit cenazelerine gösterilmeyen ilgi ve alaka, bugün gazetelerin manşetlerinde 3 PKKlı teröristin cenazesine gösteriliyor.
     Vural, CHPnin de AK Parti gibi PKK vesayetinin işgali altında siyaset yaptığını öne sürerek, Bugün terör örgütü yöneticileri in, terörle mücadele eden polisler, komutanlar out olmuştur. Milli irade out, bölgesel irade in, milli kimlik out, etnik kimlik in olmuştur. Bugün milliyetçilik dışlanır, bölücülük içselleştirilir hale gelmiştir dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber MHP Grup Başkanvekili Vural: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER