Büyükşehir Belediyesinden Asfalt ve

Büyükşehir Belediyesinden Asfalt ve İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Semineri


SAKARYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iktisadi teşekküllerinden İSFALT ile Asfalt ve İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Semineri düzenledi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, iki gün süren eğitimde asfalt üretimi, kalite kontrol esasları, yenilikler, uygulamalar, iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgi verildi.
     Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, seminerde yaptığı konuşmada, yenililikleri takip etmenin önemli olduğunu söyledi.
     Turan, yeniliklerin eğitimlerle takip edilmesi gerektiğini belirterek, "Bu hizmet noktalarındaki uygulamaların verimliliğini ve etkinliği artırır. Üretim ve uygulama alanlarındaki uzmanlığıyla bilgi ve tecrübe birikimine sahip İSFALTa verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.
     İSFALT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Sönmez de imkanlar ölçüsünde en iyi hizmeti vatandaşa sunmak zorunda olduklarını dile getirdi.
     Sönmez, asfalt uygulamalarının önemli hizmet alanlarından biri olduğunu, eğitimle kendilerini geliştireceklerini kaydetti.
     Büyükşehir Belediyesi ile faydalı bir uygulama gerçekleştirdiklerini ifade eden Sönmez, "Kendilerini tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinden Asfalt ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER